Diventic Breeze


Povežite vašo IT infrastrukturo z oblakom in mobilnimi odjemalci

Platforma Diventic Breeze zahtevnim poslovnim uporabnikom omogoča, da na osnovi napredne varnostne politike omogočijo dostop uporabnikom s spletnimi ali mobilnimi odjemalci.


Zanesljiva strežniška infrastruktura

Naša strežniška tehnologija, ki temelji na tehnologiji Microsoft .NET, omogoča dostopanje do različnih virov poslovnih podatkov (SQL Server, Dynamics CRM, SharePoint …), ki jih preko napredne varnostne politike spletnih storitev posreduje uporabnikom v oblak ali na mobilne odjemalce.

Napredna uporabniška izkušnja

Naš HTML5 uporabniški vmesnik omogoča bogato uporabniško izkušnjo tako v spletnih brskalnikih, kot tudi na mobilnih platformah ter je popolnoma prilagodljiv vašim zahtevam in željam.

Brezkompromisna varnost

AES-265 šifriranje podatkov, SSL za prenos podatkov, HMAC preverba pristnosti komunikacije in ostali napredni varnostni mehanizmi zagotavljajo, da so vaši pomembni podatki v medmrežju ustrezno zaščiteni.


Primeri implementacije:


  1. Podjetje želi na terenu izpolnjevati predpisane obrazce, zato uporabijo rešitev na tehnologiji Breeze, s prilagojenim vmesnikom na iPad-u, ki varno preko mobilnega omrežja zapisuje dokumente v SharePoint.
  2. Prodajalci na terenu želijo hitri dostop do podatkov o stranki preko pametnega telefona Android, zato tehnologija Breeze poskrbi, da se preko varnega kanala uporabniku prenesejo ustrezne informacije iz Dynamics CRM sistema.
  3. Proizvodnja želi popisovati dobavljeni material na enotnem vmesniku, dostopnem preko spletnega brskalnika in tabličnega računalnika. Podatki pa se zapisujejo v centralni sistem, ki omogoča nadaljnjo analizo.
  4. Podjetje želi IT oddelku poslovnega partnerja omogočit dostop do določenih občutljivih informacij, ki se hranijo interno na SQL strežniku. Tehnologija Breeze omogoča implementacijo spletne storitve, ki kot posrednik v komunikaciji poskrbi za varen dostop in prenos.

Zahtevajte predstavitev ...